Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی حسنوند رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس دقایقی پیش در گفت و گو با خبرنگار فارس در پردیس در خصوص تعطیلی ۴۰ مدرسه در این شهرستان به دلیل شیوع کرونا، اظهار کرد: مدارس پردیس از سال گذشته غیر حضوری بوده و با بخشنامه های ابلاغ شده از سوی ستاد ملی کرونا و آموزش و پرورش مدارس به حضوری تغییر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس با بیان اینکه صبح فردا جلسه ستاد مقابله با کرونا در فرمانداری پردیس به صورت اضطراری برقرار خواهد شد، گفت: روال غیر حضوری مطلوب والدین و دانش آموزان بود اما ما تابع بالادست هستیم و زمانی که اعلام شد مدارس باید حضوری شود، یک مقدار کرونا در مدارس این شهرستان شیوع پیدا کرد.

وی افزود: این بار به دلیل جلوگیری از گسترش کرونا به مدارس اعلام کردیم در صورتی که خانواده ها اعلام کردند فرزندشان بیمار است آموزش غیرحضوری شود و اگر تعداد بیماران یک مدرسه به سه نفر رسید به صورت کلی مدرسه تعطیل شود.

حسنوند افزود: تا به امروز کمتر از ۶۰ نفر به آموزش و پرورش مراجعه کرده و اعلام بیماری کردند و حدود ۱۰ نفر تست pcr مثبت خود را ارائه داده‌اند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان پردیس ادامه داد: در گذشته بیماری کرونا باعث به وجود آمدن مشکلات تنفسی می شد اما در کرونا اومیکرون هر دانش آموزی که دچار سردرد می شود اعلام می‌کند که کرونا دارد.

وی با بیان اینکه متاسفانه مدارس شلوغ پردیس گرفتار این بیماری شده اند، تاکید کرد: ما چاره‌ای به جز بازگشایی مدارس نداشتیم، در غیر این صورت باید برخلاف بخش نامه‌های ابلاغی عمل می‌کردیم اما پس از اینکه تعداد کلاس های حضوری افزایش دادیم، طی روزهای گذشته در حال کاهش تعداد این کلاس ها هستیم.

حسن وند اضافه کرد: در جلسه اضطراری ستاد مقابله با کرونای شهرستان پردیس که صبح فردا در فرمانداری پردیس برگزار و شبکه بهداشت اعلام آمار خواهد کرد، وضعیت تعطیلی تمام مدارس و یا هر اقدام دیگری مصوب و اعلام خواهد شد.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان پردیس تصریح کرد: به منظور رعایت سلامت دانش آموزان، آموزش ها به روال مجازی برگشته است و والدینی که دانش‌آموزان آنها دچار علائم بودند به طور کل تولید آموزش هایشان به غیر حضوری تغییر می کند. 

وی در خصوص اینکه چه تعداد دانش آموز از زمان بازگشایی تا به امروز دچار بیماری کرونا شدند، گفت: آماری در این خصوص در دست آموزش و پرورش نیست اما طبق اطلاعات واصله به این اداره ۶۰ تا ۷۰ نفر دانش‌آموز در شهرستان پردیس دچار بیماری کرونا آمیکرون شده اند.

حسنوند با بیان اینکه وضعیت کرونای شهرستان از طریق شبکه بهداشت و درمان ابلاغ می‌شود، ابراز کرد: اگر شبکه بهداشت و درمان به ما اعلام کند وضعیت این شهرستان زرد است نمی‌توانیم برخلاف اعلام آنها عمل کنیم و مدارس را تعطیل کنیم.

انتهای پیام/۶۷۰۱۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: تعطیلی مدارس پردیس آموزش و پرورش شهرستان پردیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند